Tillagningstid: Under 30 min
2 portioner
Ingredienser
- 1/2 ask miniplommontomater (à 250 g)
- 1/2 förp salladslök (à 125 g)
- 2 port färsk spaghetti
- 300 g laxfilé
- salt och peppar
- 1 tsk smör
- 2 msk pesto
- 60 g strimlade soltorkade tomater
- 1/2 påse mangoldskott (à 65 g)
Gör så här:
- Dela tomaterna. Ansa och skiva salladslöken.
- Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
- Krydda laxen med salt och peppar. Stek den i smöret i en stekpanna på medelvärme ca 3 minuter på varje sida.
- Blanda pastan med peston och vänd därefter ner salladslök, soltorkade tomater, tomathalvor och mangoldskott.
- Servera laxen till pastan.
*Bilden är inte från detta recept utan är bara en genre bild för inspiration