Tillagningstid: Under 30 min
2 portioner
Ingredienser
- 1/2 påse salladslök (à 125 g)
- 1/2 påse salladsärtor (à 150 g)
- 250 g körsbärstomater
- 2 port färsk pasta (gärna reginette)
- 1 dl crème fraiche soltorkad tomat och feta
- 1/2 dl mjölk
- salt
- peppar
- 2 förp varmrökt lax (à 125 g)
Gör så här:
- Sätt på en kastrull med vatten till pastan.
- Ansa lök och ärtor och skär dem i mindre bitar. Dela tomaterna.
- Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Koka salladsärtor och lök tillsammans med pastan den sista minuten. Häll av pastan.
- Ställ tillbaka kastrullen på plattan och värm crème fraichen och mjölken.
- Häll tillbaka pastan i kastrullen och vänd runt. Krydda med salt och peppar.
- Bryt laxen i bitar och servera med pastan och tomaterna.
*Bilden är inte från detta recept utan är bara en genre bild för inspiration