Tunnbrödsrulle med potatis, ägg och kaviar

Tillagningstid: Under 30 min

4 portioner

Ingredienser

  • 1/2 gurka
  • 2 kalla hårdkokta ägg
  • 4 små kalla kokta potatisar
  • 200 g najadlax
  • 1 dl crème fraiche
  • 4 msk kaviar
  • 2 msk skuren dill
  • nymalen svartpeppar
  • flingsalt med jod
  • 4 bitar tunnbröd

Gör så här:

  • Skala, dela, kärna ur och skiva gurkan. Skala och skiva äggen. Skiva potatisen. Skär laxen i skivor.
  • Vispa crème fraichen tjock och vänd ner kaviar och dill. Smaka av med peppar.
  • Bred ut crème fraichen på bröden och lägg på fyllningen. Krydda med salt och peppar.
  • Rulla ihop dem hårt och rulla ev. in i smörgåspapper.

*Bilden är inte från detta recept utan är bara en genre bild för inspiration

Lämna en kommentar