Snabb fish taco

Tillagningstid: Under 30 min

4 portioner

Ingredienser

  • 1 förp majskorn (à 340 g)
  • 1 förp kokta svarta bönor (à 380 g)
  • 1 gurka
  • ca 500 g laxfilé
  • 12 tortillabröd
  • 1 påse fish taco kryddmix (à 50 g)
  • 2 dl gräddfil
  • 1 msk olja

Gör så här:

  • Sätt på ugnen till bröden enligt anvisningen på förpackningen.
  • Låt majsen rinna av. Häll bönorna i ett durkslag, spola dem i kallt vatten och låt rinna av.
  • Skär gurkan i stavar.
  • Skär laxen i 12 bitar (för 4 port) och vänd dem i kryddan. Stek i oljan några minuter på varje sida.
  • Värm bröden enligt anvisningen på förpackningen.
  • Servera med alla tillbehör.

*Bilden är inte från detta recept utan är bara en genre bild för inspiration

Lämna en kommentar