Saffransdoftande fiskgryta med ris

Tillagningstid: Under 45 min

2 portioner

Ingredienser

  • 2 port ris
  • 200 g snackmorötter
  • 250 g färsk laxfilé
  • 1 ask färsk dill (à 20 g)
  • 390 g pastasås chili
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 1/2 g saffran

Gör så här:

  • Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
  • Skiva morötterna i slantar, skär laxen i tärningar och hacka dillen.
  • Koka upp pastasås, grädde, morötter och saffran i en kastrull. Låt sjuda i ca 5 minuter.
  • Lägg i fisktärningarna, sjud under lock någon minut.
  • Rör försiktigt ner dillen i grytan.
  • Servera fiskgrytan med riset.

*Bilden är inte från detta recept utan är bara en genre bild för inspiration

Lämna en kommentar