Regnbåge med broccolikräm och krasse

Tillagningstid: Under 45 min

4 portioner

Ingredienser

  • 900 g fast potatis
  • 200 g snackmorötter
  • 250 g broccoli
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 1 tsk dijonsenap
  • salt
  • peppar
  • 4 port regnbågsfiléer (à 150 g)
  • 1 msk smör
  • 1 ask krasse

Gör så här:

  • Tina fisken (om fryst används).
  • Koka potatisen. Ansa morötterna och koka dem med potatisen när det återstår ca 5 minuter.
  • Broccolikräm: Skär broccolin i mindre bitar och koka den mjuk ca 4 minuter. Häll av vattnet och låt den rinna av. Mixa slätt med grädden och smaka av med senap, salt och peppar.
  • Stek fisken i smöret på båda sidorna, ca 5 minuter. Salta.
  • Servera fisken med potatis, morötter, broccolikräm och klippt krasse.

*Bilden är inte från detta recept utan är bara en genre bild för inspiration

Lämna en kommentar