Tillagningstid: Under 45 min
4 portioner
Ingredienser
- 900 g fast potatis
- 200 g snackmorötter
- 250 g broccoli
- 1 dl matlagningsgrädde
- 1 tsk dijonsenap
- salt
- peppar
- 4 port regnbågsfiléer (à 150 g)
- 1 msk smör
- 1 ask krasse
Gör så här:
- Tina fisken (om fryst används).
- Koka potatisen. Ansa morötterna och koka dem med potatisen när det återstår ca 5 minuter.
- Broccolikräm: Skär broccolin i mindre bitar och koka den mjuk ca 4 minuter. Häll av vattnet och låt den rinna av. Mixa slätt med grädden och smaka av med senap, salt och peppar.
- Stek fisken i smöret på båda sidorna, ca 5 minuter. Salta.
- Servera fisken med potatis, morötter, broccolikräm och klippt krasse.
*Bilden är inte från detta recept utan är bara en genre bild för inspiration