Tillagningstid: Under 30 min
4 portioner
Ingredienser
- 1 fänkål
- 1 paprika
- 5 dl fiskbuljong
- 2 dl quinoa
- 1 påse saffran (à 0,5 g)
- 600 g fisk t ex lax och torsk i bitar
- 1 tsk salt
- 1 krm cayennepeppar
- persilja
- bröd
- matyoghurt
- hackad gräslök
Gör så här:
- Ansa och skölj fänkål och paprika. Skiva grönsakerna.
- Koka upp fiskbuljong. Skölj quinoa, tillsätt den och saffran och rör om. Låt koka ca 7 minuter under lock.
- Tillsätt grönsakerna, fisk, salt och peppar och fortsätt att koka ca 5 minuter under lock. Strö över persilja.
- Servera med bröd och matyoghurt blandad med hackad gräslök.
*Bilden är inte från detta recept utan är bara en genre bild för inspiration