Quinoapanna med fisk

Tillagningstid: Under 30 min

4 portioner

Ingredienser

  • 1 fänkål
  • 1 paprika
  • 5 dl fiskbuljong
  • 2 dl quinoa
  • 1 påse saffran (à 0,5 g)
  • 600 g fisk t ex lax och torsk i bitar
  • 1 tsk salt
  • 1 krm cayennepeppar
  • persilja
  • bröd
  • matyoghurt
  • hackad gräslök

Gör så här:

  • Ansa och skölj fänkål och paprika. Skiva grönsakerna.
  • Koka upp fiskbuljong. Skölj quinoa, tillsätt den och saffran och rör om. Låt koka ca 7 minuter under lock.
  • Tillsätt grönsakerna, fisk, salt och peppar och fortsätt att koka ca 5 minuter under lock. Strö över persilja.
  • Servera med bröd och matyoghurt blandad med hackad gräslök.

*Bilden är inte från detta recept utan är bara en genre bild för inspiration

Lämna en kommentar