Tillagningstid: Under 30 min
2 portioner
Ingredienser
- 1 ask färsk gräslök (à 20 g)
- 75 g haricots verts (bönor)
- 250 g körsbärstomater
- 150 g skivad najadlax
- 2 port pasta (gärna bavette)
- 130 g tapenade av kronärtskocka
- 1/2 påse mâchesallad
Gör så här:
- Sätt på en kastrull med vatten till pastan.
- Skär gräslöken tunt. Ansa och dela bönorna.
- Skär tomaterna i halvor. Skär laxen i breda strimlor.
- Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Koka bönorna tillsammans med pastan när det återstår ca 3 minuter av koktiden. Häll av pastan och bönorna.
- Vänd ner kronärtskockstapenaden i pastan, krydda med salt och peppar.
- Servera pastan. Strö över gräslök, tomater, sallad och toppa med laxstrimlor.
*Bilden är inte från detta recept utan är bara en genre bild för inspiration