Tillagningstid: Under 45 min
4 portioner
Ingredienser
- 1/3 sats enkel lax i ugn (se länk i steg 2)
- 1/2 sats linser med citron och soltorkade tomater (se länk i steg 2)
- 2 msk tacokrydda
- 200 g nachochips
- 100 g riven ost
- 2 dl tacosås
- 2 dl gräddfil
- 1 kruka koriander
Gör så här:
- Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
- Sätt ugnen på 225°C.
- Finfördela Enkel lax i ugn och blanda med Linser med citron och soltorkade tomater och tacokrydda.
- Sprid ut nachochipsen på en plåt. Fördela laxblandningen över och strö på riven ost. Sätt in plåten i mitten av ugnen 7–10 min.
- Servera med tacosås, gräddfil och koriander.
*Bilden är inte från detta recept utan är bara en genre bild för inspiration