Tillagningstid: Under 30 min
4 portioner
Ingredienser
- 500 g laxfilé (skinnfri)
- 1 msk olja
- 1 paket färsk pasta
- 200 g fetaost (lätt)
- 1 påse färsk spenat (à 150 g)
- 250 g körsbärstomater
- 20 svarta oliver
- bröd till servering
- 3 msk olivolja
- 1 tsk fransk senap
- 1 pressad vitlöksklyfta
- 1 krm salt
- 1 krm malen peppar
Gör så här:
- Skär laxen i tärningar. Stek den i oljan några minuter på varje sida.
- Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
- Tärna fetaosten. Skölj spenaten och tomaterna.
- Skaka ihop dressingen.
- Vänd ner ost, spenat, tomater, oliver och pasta med laxen. Ringla över dressingen.
- Servera med bröd.
*Bilden är inte från detta recept utan är bara en genre bild för inspiration