Laxteriyaki med nudlar och sockerärtor

Tillagningstid: Under 30 min

2 portioner

Ingredienser

  • 200 g snackmorötter
  • 1/2 förp sockerärtor (à 150 g)
  • 2 port glasnudlar
  • 2 port laxfilé
  • 2 tsk olja
  • 1 dl teriyakisås
  • 1 ask krasse

Gör så här:

  • Sätt på en kastrull med vatten till grönsaker och nudlar.
  • Skär morötterna i bitar och koka dem och sockerärtorna ca 2 minuter. Lägg därefter i nudlarna och stäng av värmen. Låt stå 2 minuter och häll sedan av vattnet.
  • Stek laxen i oljan i en stekpanna, sänk värmen och häll över såsen och låt sjuda några minuter.
  • Servera laxen i såsen med nudlar och grönsaker och klipp över krassen.

*Bilden är inte från detta recept utan är bara en genre bild för inspiration

Lämna en kommentar