Tillagningstid: Under 30 min
4 portioner
Ingredienser
- 1 gul lök
- 3 morötter
- 1/2 msk olja
- 400 ml kokosmjölk
- 2 msk tom kah soup kryddmix
- 4 port nudlar
- 600 g laxfilé
- 1 kruka koriander
Gör så här:
- Skala och skiva lök och morötter och stek i oljan i en kastrull några minuter. Häll i kokosmjölk och kryddmix och koka upp. Låt det sjuda ca 5 minuter.
- Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
- Skär bort skinnet på laxen och skär fisken i ca 3 cm stora tärningar. Lägg ner laxen i kastrullen med kokosmjölken och låt koka upp och sjuda ca 5 minuter. Smaka eventuellt av med mera kryddmix.
- Servera grytan med nudlar och koriander.
*Bilden är inte från detta recept utan är bara en genre bild för inspiration