Tillagningstid: Under 30 min
4 portioner
Ingredienser
- 2 bakpotatisar (à ca 300 g)
- 500 g morötter (gärna små)
- 1 msk olja
- salt
- svartpeppar
- 2 förp laxburgare (à 220 g)
- 250 g pak choi
- 1 förp salsasås (gärna med mango, papaya & ananas, à 220 g)
Gör så här:
- Sätt ugnen på 225°C och sätt in en plåt.
- Skär potatisen i klyftor. Skölj, ansa och dela morötterna på längden.
- Blanda potatis, morötter och olja i en bunke och krydda med salt och peppar.
- Häll ut på den varma plåten och rosta i ugnen tills potatisen är mjuk, ca 25 minuter.
- Tillaga burgarna enligt anvisningen på förpackningen.
- Strimla pak choien.
- Servera burgarna med rostad potatis och morot, pak choi och salsa.
*Bilden är inte från detta recept utan är bara en genre bild för inspiration