Laxburgare med dillremoulad och broccoli

Tillagningstid: Under 45 min

2 portioner

Ingredienser

  • 450 g potatis
  • 250 g broccoli
  • 1 ask färsk dill (à 20 g)
  • 1 dl pickles
  • 1 dl hollandaisesås
  • 1/2 huvudsallad
  • 2 laxburgare
  • 1 tsk olja

Gör så här:

  • Koka potatisen i en stor kastrull med vatten. Ansa och skär buketter av broccolin och skiva stammen. Koka broccolin med potatisen när det återstår ca 3 minuter av koktiden.
  • Hacka dillen och pickelsen, blanda med hollandaisen.
  • Skär salladen i bitar.
  • Stek burgarna enligt anvisningen på förpackningen.
  • Servera laxburgarna med potatis, broccoli, remoulad och sallad.

*Bilden är inte från detta recept utan är bara en genre bild för inspiration

Lämna en kommentar