Tillagningstid: Under 30 min
4 portioner
Ingredienser
- 700 g potatis
- 1 gul lök
- 1 paprika
- 250 g färsk broccoli
- 100 g sockerärtor
- 3 msk flytande margarin
- salt och peppar
- 300 g varmrökt lax
- 100 g fetaost i tärningar
- ev 1/2 dl granatäpple
- balsamicosirap att ringla över
Gör så här:
- Skala och tärna potatisarna. Koka dem i lättsaltat vatten i 5-10 minuter (Häll av vattnet).
- Skala och finhacka löken. Skär paprikan i bitar. Dela/skär broccolin i buketter. Skär sockerärterna på mitten.
- Stek potatis, paprika, lök, broccoli och sockerärter i en stor stekpanna i margarin. Stek i omgångar. Smaka av med salt och peppar.
- Dela laxen i bitar och blanda med pytten så att laxen blir varm. Lägg upp alltsammans på ett stort fat. Strö över fetaost och granatäppelkärnor. Ringla över balsamicosirap.
*Bilden är inte från detta recept utan är bara en genre bild för inspiration