Tillagningstid: Under 30 min
4 portioner
Ingredienser
- 250 g pak choi
- 400 ml thai yellow curry grytbas
- 1/2 förp frysta sojabönor
- 500 g laxfilé
- 2 tsk olja
- salt
- peppar
- 4 port äggnudlar
Gör så här:
- Tina laxen (om fryst används) och sojabönorna.
- Koka upp en stor kastrull med vatten till nudlar och pak choi.
- Ansa och strimla pak choi.
- Koka upp grytbasen. Lägg i sojabönor och låt sjuda ca 5 minuter.
- Stek laxen i oljan i en stekpanna, ca 2 minuter per sida eller tills fiskens innertemperatur är 54°C. Krydda med salt och peppar.
- Koka äggnudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Koka med pak choien sista minuten.
- Servera laxen med nudlarna, pak choi och sås.
*Bilden är inte från detta recept utan är bara en genre bild för inspiration