Tillagningstid: Under 45 min
4 portioner
Ingredienser
- 4 port ris
- 4 port laxfilé
- 2 msk fishtaco kryddmix
- 2 tsk olja
- 1 burk majskorn (à 340 g)
- 1/2 ask plommontomater (à 500 g)
- 1 rödlök
- 1 dl jalapeño
- 1 1/2 dl gräddfil
Gör så här:
- Tina laxen (om fryst används).
- Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
- Fisk: Skär laxen i ca 1 1/2 cm stora bitar. Vänd försiktigt fisken runtom i kryddmixen, se till att alla sidor blir täckta.
- Till servering: Låt majsen rinna av. Skär jalapeñon i skivor och skär tomaterna i små tärningar. Skala och hacka löken.
- Stek fisken runt om i oljan i en stekpanna ca 3 minuter.
- Servera den kryddstekta laxen med alla tillbehör.
*Bilden är inte från detta recept utan är bara en genre bild för inspiration