Tillagningstid: Under 30 min
4 portioner
Ingredienser
- 2 röda paprikor
- 600 g laxfilé
- 4 port äggnudlar
- 1 msk olja
- 2 tsk curry
- 1 burk kokosmjölk (à 200 ml)
- salt
- peppar
- 1 lime
- 1 kruka koriander
Gör så här:
- Sätt på en kastrull med vatten till nudlarna.
- Dela, kärna ur och skär paprikorna i bitar.
- Skär bort skinnet från laxen och skär den i stora tärningar.
- Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
- Stek paprikan i en stor kastrull i hälften av oljan. Häll i curryn och låt steka någon minut. Rör ner kokosmjölken. Koka upp och smaka av med salt, peppar och saft från limen.
- Stek laxen i en stekpanna i resten av oljan. Krydda med salt och peppar.
- Blanda ner nudlarna i kastrullen med kokosmjölken.
- Servera de krämiga nudlarna med laxen och koriander.
*Bilden är inte från detta recept utan är bara en genre bild för inspiration