Krämig tagliolini med najadlax och dill

Tillagningstid: Under 15 min

2 portioner

Ingredienser

  • 250 g färsk tagliolini
  • 150 g salladsärtor
  • 1/2 förp dill (à 20 g)
  • 2 dl crème fraiche (senap/vitt vin/schalottenlök)
  • salt och peppar
  • 150 g najadlax
  • 65 g röda mangoldskott

Gör så här:

  • Koka upp saltat vatten till pastan i en stor kastrull.
  • Ansa salladsärterna.
  • Hacka dillen.
  • Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och koka med ärterna de sista 2 minuterna. Låt rinna av väl.
  • Värm crème fraichen och smaka av med salt och peppar. Blanda ner salladsärterna och dillen.
  • Vänd ner såsen i pastan och ärterna. Servera med najadlaxen och mangoldskotten.

*Bilden är inte från detta recept utan är bara en genre bild för inspiration

Lämna en kommentar