Inkokt lax med rädisor och dillsås

Tillagningstid: Under 30 min

2 portioner

Ingredienser

  • 450 g potatis
  • 150 g salladsärtor
  • 1 ask färsk dill (à 20 g)
  • 1 1/2 dl gräddfil
  • salt
  • peppar
  • 1/2 citron
  • 125 g rädisor
  • 1 förp inkokt lax (à 270 g)

Gör så här:

  • Koka potatisen mjuk i saltat vatten.
  • Ansa och koka salladsärtorna med potatisen ca 3 minuter mot slutet av koktiden.
  • Hacka dillen och blanda med gräddfilen. Smaka av med salt och peppar.
  • Skär citronen i klyftor och ansa och dela rädisorna.
  • Servera laxen med potatis, salladsärtor, citron, rädisor och dillsås.

*Bilden är inte från detta recept utan är bara en genre bild för inspiration

Lämna en kommentar