Tillagningstid: Under 45 min
4 portioner
Ingredienser
- 1 påse, frysta torsk- och laxtärningar (à 300 g)
- 1 påse, fryst grönmix (à 600 g)
- 2 tsk torkad dragon
- 1 tsk salt
- 1/2 tsk peppar
- 8 dl spenatsoppa
- 1 dl panko (asiatiskt ströbröd)
- 1 dl finriven parmesan
- 2 msk olja
- citronklyftor
- yoghurt
- bröd
Gör så här:
- Sätt ugnen på 225°C.
- Lägg de frysta torsk- och laxtärningar och den frysta grönmixen i en smord ugnsform. Krydda med dragon, salt och peppar.
- Häll över spenatsoppa. Blanda panko, parmesan och olja. Strö över. Ställ i mitten av ugnen ca 30 minuter, tills fisken är klar. Täck ev med aluminiumfolie mot slutet.
- Till servering: Servera med citronklyftor och gärna med en klick yoghurt och bröd.
*Bilden är inte från detta recept utan är bara en genre bild för inspiration