Grön fiskgratäng

Tillagningstid: Under 45 min

4 portioner

Ingredienser

  • 1 påse, frysta torsk- och laxtärningar (à 300 g)
  • 1 påse, fryst grönmix (à 600 g)
  • 2 tsk torkad dragon
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peppar
  • 8 dl spenatsoppa
  • 1 dl panko (asiatiskt ströbröd)
  • 1 dl finriven parmesan
  • 2 msk olja
  • citronklyftor
  • yoghurt
  • bröd

Gör så här:

  • Sätt ugnen på 225°C.
  • Lägg de frysta torsk- och laxtärningar och den frysta grönmixen i en smord ugnsform. Krydda med dragon, salt och peppar.
  • Häll över spenatsoppa. Blanda panko, parmesan och olja. Strö över. Ställ i mitten av ugnen ca 30 minuter, tills fisken är klar. Täck ev med aluminiumfolie mot slutet.
  • Till servering: Servera med citronklyftor och gärna med en klick yoghurt och bröd.

*Bilden är inte från detta recept utan är bara en genre bild för inspiration

Lämna en kommentar