Tillagningstid: Under 45 min
4 portioner
Ingredienser
- 4 skivor laxfilé (à 180 g)
- 4 skivor getost
- 1 gul lök
- 4 stjälkar selleri
- smör (att steka i)
- 1 paprika
- 4 bifftomater
- 1 kruka färsk koriander
- salt och peppar
- ris eller potatis
Gör så här:
- Sätt ugnen på 200°C.
- Salsa: Skala och finhacka löken. Skölj och skiva sellerin. Fräs lök och selleri i smör tills de blir mjuka. Skölj, kärna ur och tärna paprikan. Tillsätt den. Dra pannan från spisen efter någon minut.
- Tärna tomaterna och finhacka koriandern. Rör ner detta. Krydda med salt och peppar.
- Bryn laxen lätt på båda sidor. Lägg ostskivorna på fiskbitarna och lägg dem på en smord plåt. Ugnsstek i ca 4 minuter.
- Till servering: Servera rätten med potatis eller ris.
*Bilden är inte från detta recept utan är bara en genre bild för inspiration