Tillagningstid: Över 60 min
6 portioner
Ingredienser
- 6 portionsregnbågar (à ca 200 g)
- 2 salladslökar
- 4 msk olivolja
- juicen från 2 limefrukter
- 2 vitlöksklyftor
- 1/2 tsk finhackad färsk chilifrukt
- 6 stjälkar hel bladpersilja
- 1 – 1 1/2 tsk salt
Gör så här:
- Skiva salladslöken och blanda med olivolja, limejuice, pressad vitlök och chili.
- Skölj fisken och torka av med hushållspapper. Lägg dem i en folieform. Fördela marinaden över och i fisken. Fyll fiskarna med persiljebladen. Låt dem marinera i ett par timmar i kylskåp.
- Ställ folieformen på en het grill och sjud fisken ca 20 minuter tills den är genomstekt. Vänd den efter halva tiden. Salta.
*Bilden är inte från detta recept utan är bara en genre bild för inspiration