Fisksoppa med dill och rotfrukter

Tillagningstid: Under 30 min

Ingredienser

  • 300 g frysta torsk och laxtärningar
  • 6 minibaguetter fullkorn
  • 5 dl kyld fisk och skaldjurssoppa
  • 5 dl hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond)
  • 2 1/2 dl matlagningsgrädde
  • 550 g frysta rotfrukter
  • 1 ask (à 20 g) färsk dill
  • salt och peppar
  • 1 citron

Gör så här:

  • Tina fisken.
  • Grädda baguetterna enligt anvisningen på förpackningen.
  • Koka upp fisk- och skaldjurssoppan med buljong och grädde.
  • Lägg i rotfrukterna och koka dem några minuter. Hacka dillen. Tillsätt fisk och dill och koka upp. Smaksätt med salt, peppar och några droppar citronsaft.
  • Servera fiskgrytan med baguetterna.

*Bilden är inte från detta recept utan är bara en genre bild för inspiration

Lämna en kommentar