Bräckt lax med pasta pesto

Tillagningstid: Under 30 min

4 portioner

Ingredienser

  • 4 portionsbitar fryst laxfilé
  • 4 port pasta (spirali)
  • salt och peppar
  • 1 förp fryst Italian pesto (à 400 g)
  • grönsaksblandning
  • 3 msk pesto

Gör så här:

  • Tina laxen.
  • Sätt ugnen på 150˚C.
  • Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  • Hetta upp en stekpanna och strö lite salt i botten. Lägg i laxbitarna och bryn dem på båda sidor. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar (för 4 port). Stek dem klara i ugnen tills laxens innertemperatur är 56˚C.
  • Tillaga grönsaksblandningen enligt anvisningen på förpackningen. Blanda den med pasta och pesto. Smaksätt med salt och peppar.
  • Servera laxen med pastan.

*Bilden är inte från detta recept utan är bara en genre bild för inspiration

Lämna en kommentar